زمانی که سایر درمانها جهت التیام درد دیسک کمر موثر نباشد جراحی دیسک کمر توصیه میشود. اگر پزشک به شما پیشنهاد جراحی دیسک کمر را داده است ممکن است نگرانیهایی در مورد هزینهی این جراحی داشته باشید، در ادامهی این مقاله مروری بر هزینههای جراحی دیسک کمر خواهیم داشت.
هزینهی جراح
هر پزشک با توجه به تجربهی کاری و سایر عوامل ممکن است رقمهای متفاوتی را جهت جراحی دیسک کمر اعلام نماید. این هزینههای با توجه به نوع بیمارستان (خصوصی و یا دولتی) نیز ارقام متفاوتی را شامل خواهند شد.
در مورد هزینههایی که جراح دریافت مینماید این نکته را به خاطر داشته باشید که همیشه مبلغ بالا نشان دهندهی موفقیت در جراحی نمیباشد، برخی از پزشکان با دریافت هزینههای معقول جراحیهایی با درصد موفقیت بالاتری دارند نسبت به پزشکانی که هزینههای بسیار زیاد دریافت مینمایند.
بنابراین لازم است در انتخاب جراح خود نهایت دقت را داشته باشید و با توجه به نظر بیماران قبلی و درصد موفقیت جراحیهایی که پزشک شما در گذشته انجام داده است اقدام به انتخاب جراح جهت جراحی دیسک کمر داشته باشید.
هزینهی ایمپلنت
در اکثر جراحیهایی که جهت دیسک کمر انجام میشود ممکن است احتیاج به ایمپلنت داشته باشید، ایمپلنتهای که در جراحی دیسک کمر استفاده میشود معمولاً از جنس تیتانیوم و یا فلزات گران قیمت دیگر هستند.
در صورتی که جراحی شما نیاز به استفاده از ایمپلنت داشته باشد جراح گزینههایی که میتوانید جهت جراحی ایمپلنت داشته باشید را به شما ارائه مینماید، در برخی موارد با توجه به شرکت و کشور سازنده هزینهی ایمپلنتها ممکن است تفاوت قیمت فاحشی داشته باشد.
با توجه به اینکه کمر ناحیهی حساسی از بدن میباشد پیشنهاد مینمائیم که انتخاب نوع ایمپلنت را به جراح خود بسپارید تا با توجه به سالها تجربهی کاری بهترین نوع ایمپلنت را برای شما انتخاب نماید، اگر در مورد هزینهها نگران هستید میتوانید نگرانیهای خود را مطرح نمائید تا جراح با توجه به شرایط مالی شما بهترین گزینهی در دسترس را انتخاب نماید.
هزینههای جانبی
جهت جراحی دیسک کمر علاوه بر جراح احتیاج به یک تیم جراحی باتجربه میباشد، این تیم شامل متخصص بیهوشی، پرستاران، بهیاران، تکنسین اتاق عمل و …میباشد. هزینههای دیگری که علاوه بر تیم جراحی شامل جراحی شما میشود عبارت است از:
- ابزاری که طی جراحی استفاده میشود
- مراقبتهای پیش و پس از جراحی
- هزینه تعداد شبهای بستری
- هزینهی همراه
- هزینهی تعداد ویزیتهای پزشک در حین دوران بستری و …
آیا هر دیسک کمری نیاز به جراحی دارد؟
✅ بیمه درمانی
جراحی دیسک کمر جزء جراحیهایی میباشد که تحت پوشش تمام بیمههای درمانی قرار میگیرد (در صورتی که یک بیمارستان دولتی را انتخاب نمائید) درصدی از هزینهها که بر عهدهی بیمهی درمانی قرار دارد با توجه به نوع بیمهی شما ممکن است متفاوت باشد، همچنین با توجه به بیمارستان تحت بستری هزینههایی کمی متفاوت خواهد بود.
اگر در مورد هزینههای جراحی دیسک کمر نگران هستید میتوانید پیش از جراحی به بیمارستان مراجعه نمائید و با ارائهی بیمهی درمانی خود در مورد هزینههای تقریبی که بیمه تقبل مینماید و هزینههایی که شما باید پرداخت نمائید اطلاعات لازم را کسب نمائید. به طور معمول با توجه به نوع بیمهی درمانی 10 تا 40 درصد هزینههای جراحی را بیمار باید پرداخت نماید.
✅ بیمه تکمیلی
اگر بیمهی تکمیلی دارید میتوانید جهت پرداخت هزینههایی که بیمه درمانی پرداخت نمینماید از بیمه تکمیلی خود استفاده نمائید. با توجه به اینکه بیمههای درمانی هیچ گونه هزینهای در بیمارستان خصوصی را تقبل نمینمایند در صورتیکه داشتن بیمه تکمیلی میتوانید بدون نگرانی از هزینهها جهت جراحی دیسک کمر به بیمارستان خصوصی مراجعه نمائید اما لازم است ابتدا با نمایندگی بیمه تکمیلی خود تماس بگیرید و اطلاعات جامعی دربارهی بیمارستانهای تحت قرارداد و سقف مبلغی که بیمه پرداخت مینماید کسب نمائید.
هزینهی جراحی دیسک کمر
با توجه به مواردی که در این مقاله ذکر کردیم هزینههای جراحی دیسک کمر با توجه به نوع جراحی، تخصص و تجربهی جراح، بیمارستان و شهری که جراحی را انجام میدهید، استفاده از ایمپلنت و نوع ایمپلنت، نوع بیمه و بیمهی تکمیلی، وضعیت عمومی سلامت شما، تعداد شبهای بستری در بیمارستان و فاکتورهای دیگر ممکن است تغییر نماید.
بنابراین با در نظر گرفتن تمام این موارد جهت اطلاع از هزینههای جراحی میتوانید از پزشک خود در مورد هزینههای جراحی اطلاعات لازم را کسب نمائید. دربارهی هزینههای بیمارستان و هزینههای جانبی نیز میتوانید با بیمارستان تماس بگیرید.
با در نظر گرفتن تمام این هزینهها میتوانید برآوردی از هزینههای جراحی دیسک کمر داشته باشید و جهت جراحی اقدام نمائد.